Kuchnia i Literatura - spotkanie

Autor: Hanami Redaktor: Motyl

Dodane: 26-01-2008 10:30 ()


W ramach cyklu "Kuchnia i Literatura: dla miłośników dobrej kuchni i smakowitej lektury" odbędzie się spotkanie poświęcone kuchni japońskiej połączone z promocją książki "Tradycje kulinarne Japonii".

Gośćmi spotkania będą: Magdalena Tomaszewska-Bolałek - autorka książki, Radosław Bolałek, reprezentujący wydawnictwo Hanami oraz Ewa Marynowska, uczestniczka Szkoły Ceremonii Parzenia Herbaty Urasenke w Warszawie. Podczas spotkania będzie można również spróbować japońskich krakersów ryżowych i napić się zielonej herbaty.

 

Sobota 2 lutego, godz.16.00

Biblioteka na Zielonym Ursynowie,

ul. 6-go Sierpnia 23

Warszawa

Wstęp wolny!

 

Podczas spotkania będzie można zakupić po promocyjnych cenach publikacje wydawnictwa Hanami.


Komentarze do starszych artykułów tymczasowo niedostępne...