Kuchnia i Literatura - spotkanie
Dodane: 26-01-2008 10:30 ()
W ramach cyklu "Kuchnia i Literatura: dla miłośników dobrej kuchni i smakowitej lektury" odbędzie się spotkanie poświęcone kuchni japońskiej połączone z promocją książki "Tradycje kulinarne Japonii".
Gośćmi spotkania będą: Magdalena Tomaszewska-Bolałek - autorka książki, Radosław Bolałek, reprezentujący wydawnictwo Hanami oraz Ewa Marynowska, uczestniczka Szkoły Ceremonii Parzenia Herbaty Urasenke w Warszawie. Podczas spotkania będzie można również spróbować japońskich krakersów ryżowych i napić się zielonej herbaty.
Sobota 2 lutego, godz.16.00
Biblioteka na Zielonym Ursynowie,
ul. 6-go Sierpnia 23
Warszawa
Wstęp wolny!
Podczas spotkania będzie można zakupić po promocyjnych cenach publikacje wydawnictwa Hanami.
Komentarze do starszych artykułów tymczasowo niedostępne...