| Kreskon 2010
|
| Kreskon 2010 powinien odbyć się: |
| 4-6 czerwca |
|
15% |
[ 3 ] |
| 17-19 czerwca |
|
30% |
[ 6 ] |
| początek sierpnia |
|
40% |
[ 8 ] |
| niech go Apokalipsa pochłonie |
|
15% |
[ 3 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 20 |
|
| Autor |
Wiadomość |
the_hell Arlekin

|
| Wysłany: Nie Mar 28, 2010 8:10 pm Temat postu: |
:cytuj:
|
| |
Jak mówiłem pracowałem nad forum. W sumie to cały guzik zrobiłem, bo jedynie przerobiłem top, ale prace będą trwały w trakcie działania, a po prostu nie chce przedłużać. Tematów też nie ma za wiele, ale to Wasza praca by zapełnić nimi działy. Zapraszam do pisania, pytania, zgłaszania
http://kreskon-forum.dl.pl _________________ Miecz przeznaczenia ma zawsze dwa ostrza. |
|
| ^ do góry ^ |
|
the_hell Arlekin

|
| Wysłany: Wto Mar 30, 2010 3:14 pm Temat postu: |
|
| |
Z uwagi, że nikt nic nie napisał wrzucam kolejnego posta by odnowić temat, ponieważ pojawił się minitrailer:
http://www.youtube.com/watch?v=Q5Ykf0nfj3Q _________________ Miecz przeznaczenia ma zawsze dwa ostrza. |
|
| ^ do góry ^ |
|
the_hell Arlekin

|
| Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 12:51 am Temat postu: |
|
| |
Odzew jak widzę zerowy. Szkoda, no ale...
Ogłaszamy konkurs na plakat promujący piątą edycję konwentu.
Tematyka plakatu jest taka jak motyw przewodni konwentu: apokalipsa, postapokalipsa i alternatywa. Na autorów najciekawszych projektów czekają nagród rzeczowe oraz darmowe wejściówki, najlepszy plakat zostanie oczywiście dodatkowo wykorzystany w akcji promocyjnej imprezy. Konkurs trwa do 1 czerwca br. Więcej szczegółów znajdziecie na forum Kreskonu 2010. Serdecznie zapraszam I przypominam o możliwości zgłaszania punktów programu  _________________ Miecz przeznaczenia ma zawsze dwa ostrza. |
|
| ^ do góry ^ |
|
S_p_i_d_e_r Dyrektor teatru

|
| Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 2:47 pm Temat postu: |
|
| |
Wspomagamy Kreskon, wspomagamy!, Nie śpimy Panie i Panowie!  _________________ Pozdrawiam,
Jacek
In all the world none can compare to this tiny weaver
His deadly cloth so silky and fair |
|
| ^ do góry ^ |
|
the_hell Arlekin

|
| Wysłany: Sro Maj 19, 2010 7:30 pm Temat postu: |
|
| |
Organizatorzy Kreskonu 2010 poszukują prelegentów!
Zapraszamy do współpracy nad programem. Motywem przewodnim będzie apokalipsa, postapokalipsa oraz alternatywa i pracujemy nad całym blokiem atrakcji związanym z ta tematyką. Poszukujemy znawców tematu oraz miłośników ciekawostek, którzy chętnie pomogliby stworzyć niezapomniany blok. Dla osób które się zgłoszą przewidziana jest zniżka na wejście. Ponadto potrzebni są twórcy punktów programu związanych z fantastyką ogólnie pojętą, Star Wars oraz mangą i anime. Konwenty są tworzone od fanów dla fanów, wiec mamy nadzieję, że staniecie na wysokości zadania i zasypiecie nas ofertami Ślijcie je bezpośrednio na adres kreskon@gmail.com lub numer pod numer gg 8948209. _________________ Miecz przeznaczenia ma zawsze dwa ostrza. |
|
| ^ do góry ^ |
|
the_hell Arlekin

|
| Wysłany: Czw Cze 03, 2010 11:42 pm Temat postu: |
|
| |
W związku za małą ilością zgłoszeń konkurs na plakat zostaje przedłużony do 20 czerwca! _________________ Miecz przeznaczenia ma zawsze dwa ostrza. |
|
| ^ do góry ^ |
|
Biru Aktor

|
| Wysłany: Sob Cze 05, 2010 11:59 pm Temat postu: |
|
| |
no to jak sierpien to jeszcze troche czasu jest, a kiedy planujecie zamknac program? i wogole jakies zebrania macie czy coś?..... _________________ "jedno pewne siebie, niezadowolone stworzenie" |
|
| ^ do góry ^ |
|
the_hell Arlekin

|
| Wysłany: Nie Cze 06, 2010 11:35 am Temat postu: |
|
| |
Ja jestem z Lublinie cały czas prawie, więc spotkań nie ma i wszystko załatwiam przez neta jak już. Poza tym ciekawe z kim miałbym te spotkania robić U nas nigdy nic takiego nie działało
Program chciałbym zamknąć na koniec czerwca, ale z uwagi że to nierealne z prostych przyczyn - nie ma żadnych konkretnych zgłoszeń, to nastawiam się na połowę lipca. Mail, gg i telefon są otwarte.
A czy do sierpnia tak dużo czasu? No nie powiedziałbym, szczególnie, że mam po drodze sesje... _________________ Miecz przeznaczenia ma zawsze dwa ostrza. |
|
| ^ do góry ^ |
|
the_hell Arlekin

|
| Wysłany: Pią Cze 18, 2010 3:32 pm Temat postu: |
|
| |
Ruszyła strona Kreskonu!!!
http://kreskon2010.dl.pl/
Poza tym informuję uprzejmie, że wprowadzamy w tym roku zniżkę za odległość! Każdy uczestnik mieszkający dalej niż 250km od Tomaszowa Lubelskiego, po okazaniu dokumentu potwierdzającego będzie mógł wejść na teren konwentu za darmo! Zapraszamy serdecznie  _________________ Miecz przeznaczenia ma zawsze dwa ostrza. |
|
| ^ do góry ^ |
|
Tarquill Arlekin

|
| Wysłany: Nie Cze 20, 2010 10:47 am Temat postu: |
|
| |
| Cytat: | | W tym roku mamy zaszczyt zaprosić Was do Tomaszowa Lubelskiego na piątą edycję naszej imprezy |
W zakladce Informacje
| Cytat: | Akredytacja
Spotkamy się już po raz czwarty! |
Tak apropo malej korekty, co mi sie w oczy rzucilo  _________________ You can't go back, going forward is enough of a challenge... |
|
| ^ do góry ^ |
|
the_hell Arlekin

|
| Wysłany: Nie Cze 20, 2010 2:00 pm Temat postu: |
|
| |
fiuuu... poprawione, dzięki  _________________ Miecz przeznaczenia ma zawsze dwa ostrza. |
|
| ^ do góry ^ |
|
ridarah27 Marionetka

|
| Wysłany: Nie Lip 11, 2010 5:22 pm Temat postu: :) |
|
| |
Jadę, nie ma bata!
Chociaż nie będę sam, z "Obeliska" będzie jeszcze pare osób  _________________ "A man, nothing more..." |
|
| ^ do góry ^ |
|
the_hell Arlekin

|
| Wysłany: Pon Lip 26, 2010 8:54 pm Temat postu: |
|
| |
Super super! Mam nadzieję, że odwiedzicie nas licznie, bo atrakcji nie zabraknie Zresztą co tam atracje. Znajomi, znajomych nie zabraknie więc i Wy musicie być
Mamy uruchomioną przedpłatę i szereg zniżek, wszystko ma jakieś swoje plusy, minusów nie zarejestrowano więc tylko Waszej chęci trzeba by korzystać
Po krótce o planie konwentowym:
- prelekcje zwyczajne i nadzwyczajne
- konkursy ze świetnymi nagrodami
- sesje RPG i LARPy (w tym wielka gra w tle imprezy)
- tradycyjne ognisko
- bloki M&A, SW, ogólny oraz postaspokalityczny
- niesamowici ludzie i niezapomniany klimat
Zapraszamy! _________________ Miecz przeznaczenia ma zawsze dwa ostrza. |
|
| ^ do góry ^ |
|
the_hell Arlekin

|
| Wysłany: Czw Lip 29, 2010 9:54 pm Temat postu: |
|
| |
Znów post pod postem i zero zainteresowania
Uzupełniłem w końcu program Kreskonu. Punktów wciąż przybywa i potrzeba więc chwytajcie za klawiaturę i zgłaszajcie się do mnie! Na koniec konwentu losowanie nagród dla prelegentów oraz obsługi, pamiętajcie i Wy możecie wygrać
Program do wglądu na stronie konwentu: http://kreskon.konwent.pl _________________ Miecz przeznaczenia ma zawsze dwa ostrza. |
|
| ^ do góry ^ |
|
Brutus Arlekin

|
| Wysłany: Pon Sie 02, 2010 8:31 am Temat postu: |
|
| |
Program wygląda ciekawie. Pojawię się.
Zgłosiłem już zapytanie w Puławach o osoby chętne na wyjazd ale czarno widzę, więc jak ktoś z Lublina potrzebuje transportu to proszę się zgłaszać. |
|
| ^ do góry ^ |
|
the_hell Arlekin

|
| Wysłany: Pon Sie 02, 2010 9:04 am Temat postu: |
|
| |
Radzę śledzić stronę, będzie jeszcze szansa zgarnięcia darmowych wejściówek Myślę, że dziś lub jutro pojawi się wstępny program godzinowy. _________________ Miecz przeznaczenia ma zawsze dwa ostrza. |
|
| ^ do góry ^ |
|
kshtov Marionetka
|
| Wysłany: Sro Sie 04, 2010 3:22 pm Temat postu: Jade z warszawy na kreskon |
|
| |
Jade z warszawy samochodem na kreskon koło 15 w piątek i wracam na 18 w niedziele mam 2 wolne miejsca w samochodzie serdecznie zapraszam
gg3462283
tel662074623 |
|
| ^ do góry ^ |
|
the_hell Arlekin

|
| Wysłany: Czw Sie 05, 2010 9:44 pm Temat postu: |
|
| |
Na stronie po długich boleściach dostępny jest program godzinowy. Mam nadzieję, ze skusi on niezdecydowanych ostatecznie
Pamiętajcie że atrakcji takich jak ognisko, pokaz fireshow, czy trzydniowy LARP nie ma w tabelce  _________________ Miecz przeznaczenia ma zawsze dwa ostrza. |
|
| ^ do góry ^ |
|
ridarah27 Marionetka

|
| Wysłany: Sro Sie 11, 2010 10:22 am Temat postu: I po Kreskonie |
|
| |
Powiem tak:
Ubawiłem się tak że starczy mi imprez do listopada.Ogólnie nie zauważyłem dużych problemów i w końcu zagrałem w Munchkina:P
Mam nadzieje że spotkamy się w przyszłym roku.
P.S Spider! Oczywiście czekam na fotorelację  _________________ "A man, nothing more..." |
|
| ^ do góry ^ |
|
the_hell Arlekin

|
| Wysłany: Sro Sie 11, 2010 9:22 pm Temat postu: |
|
| |
Cieszę się, że widzę jakiś pozytywny głos Myślę, że owszem spotkamy się za rok, tylko nieco wcześniej bo jednak w czerwcu  _________________ Miecz przeznaczenia ma zawsze dwa ostrza. |
|
| ^ do góry ^ |
|
|