pokaz mody gotyckiej

Tańce, walki, pokaz mody gotyckiej, fire show itp. Obnaż z nami swoje gnijące wnętrze!

pokaz mody gotyckiej

Postprzez ixolite 2 lip 2009, o 19:26

będzie! (mamy nadzieję ;)

otóż: przez ostatnie lata owy pokaz byl jednym z ciekawszych/atrakcyjniejszych punktow programu. tak dwa lata temu, jak i w roku 2008 sala, w ktorej sie odbywał była praktycznie cała wypełniona :) więc bez watpliwosci az sie prosi o organizacje kolejnego. :)
to byla ta wiadomosc dobra ;) teraz ta druga: mając na uwadze fakt iz organizacja takiego pokazu jest i trudna, i pracochlonna, i męcząca/stresująca [ale za to jaka przyjemna] już w ubiegłym roku postanowilismy iz na kolejnym falkonie takze sie za to wezmiemy :| i tym razem bedzie jeszcze lepszy :) bedzie o niebo lepiej [sa plany połączenia go z prelekcją 'gotycką', na zasadzie 'gotyk - z czym to się je'] i mamy nadzieje, ze wszystko się uda ;p :)

to tak kwoli pierwszych doniesień prasowych :)
/a wszystko oczywiscie jezeli bog da i partia pozwoli :)
ixolite

Re: pokaz mody gotyckiej

Postprzez black_gothic 13 sie 2009, o 20:38

Mam nadzieję zaistnieć na tegorocznym pokazie i przygotuję nowości, prosto z Bolkowa najnowsze trędy.
black_gothic

Postprzez black_gothic 27 wrz 2009, o 19:34

Przygotuję 20-25 kreacji w stylu klasycznego gotyku.Mam nadzieję, że Vena mi dopisze i postaran się więcej.Damy niech przygotują sakiewki. Będzie sprzedaż na miejscu przedstawianych na pokazie modeli; spódnic i spódniczek, gorsetów, bluzek , zakietów i dodatków.
black_gothic

Postprzez Santis 28 wrz 2009, o 07:26

Dwa lata temu w czasie pokazu miałem robootę. Rok temu też była ochota, ale dopadła mnie gorączka. W tym roku nie ma bata muszę się wybrać.
Santis

Postprzez Sephin 29 wrz 2009, o 19:28

Wybierz się, ja w zeszłym roku byłam i nie żałuję!
Sephin

Postprzez Shirow 30 wrz 2009, o 00:56

Ja mam ochotę już od 2 lat, teraz chętnie wezmę udział, już nawet zaczęłam robić szkice, plany i przymiarki, tylko nie wiem z kim i do kiedy mam to wszystko uzgodnić.
Ludzie mówili że powinnam iść do Pani Wiktorii, tylko że nigdy nie mam czasu wybrać się do cytadeli, a nawet jeśli, to nie wiem kiedy i czy w ogóle bym Panią Wiktorię zastała.
Obrazek
Shirow

Postprzez lucek 1 paź 2009, o 16:15

Treśc postu usunięta przez moderatora.
lucek

Postprzez Sephin 1 paź 2009, o 16:54

W sumie w zeszłym roku to niektóre kreacje były bardziej do steampunka podobne, ale to tyci szczegół :P
Sephin

Postprzez Shirow 1 paź 2009, o 17:10

lucek napisał(a):Treść postu usunięta przez moderatora.

Skoro uważasz że wydekoltowane, wygorsetowane, długonogie gothki wyglądają pedalsko, to przesiedź pokaz w gamesroomie albo zorganizuj własny, konkurencyjny, kozacki steampunkowy.
Obrazek
Shirow

Postprzez Santis 1 paź 2009, o 18:50

Panowie i panie, po co robić flame o tak śmieszną wypowiedź? Jest ona na poziomie posiadającego od tygodnia internet 14-latka, a pomijając już sam fakt złamany został regulamin forum. Naszych drogich czerwono-nickowców jest tu od groma dlatego mam nadzieję, że użytkownik "lucek" dostanie uproszonego bana albo przynajmniej porządny opiernicz.

PS. Ku radości konwentowiczów podobnych zachowań mało jest na samym Falkonie.
Santis

Następna strona

Powrót do Blok Pokazów